

2-ASSEMBLY MODIFIED BLOCK SCHEDULE

BLOCK 1 8:00-9:18 a.m. 78 minutes					Frosh SRT 8:00-8:39 a.m. Peer Group/SSRT 8:39-9:18 a.m.
		PASSING 6 mil	PERIOD nutes		0.39-9.10 a.III.
BLOCK 2 9:24-10:41 a.m. 77 minutes					Frosh SRT 9:24-10:02 a.m.
					Peer Group/SSRT 10:02-10:41 a.m.
		PASSING 6 mil	PERIOD nutes		
LUNCH A 10:47-11:27 a.m. 40 minutes	10:47-11	CK 3 I:27 a.m. nutes	BLOCK 3 - 10:47 a.m12:07 p.m.		Frosh SRT 10:47-11:27 a.m.
BLOCK 3 11:27 a.m12:47 p.m. 80 minutes	LUNCH B 11:27 a.m12:07 p.m. 40 minutes		80 minutes		
	BLOCK 3 12:07-12:47 p.m. 40 minutes		LUNCH C 12:07-12:47 p.m. 40 minutes		Peer Group/SSRT 12:07-12:47 p.m.
			PERIOD nutes		
ASSEMBLY 1 12:53-1:58 p.m. 65 minutes				BLOCK 4 2:53-2:10 p.m. 77 minutes	
BLOCK 4 1:58-3:15 p.m. 77 minutes		Frosh SRT 1:58-2:36 p.m. Peer Group/SSRT 2:36-3:15 p.m.		ASSEMBLY 2 2:10-3:15 p.m. 65 minutes	